Championship course

Binowo Park Golf Club je jedním z nejoblíbenějších golfových hřišť v Polsku. Nachází se pouhých dvacet minut od centra města Szczecin, a je ideálním místem pro váš polský golfový zážitek. 18jamkové hřiště je otevřeno od 1. srpna 2000 (délka - 6013 m z bílých odpališť). Design hřiště vychází z přírodní krásy Szczecin Landscape Park v Binowo. Nádherné výhledy z kopců na přední devítku a přírodní vodní překážky na zadní devítce jsou dech beroucí! Konzultovali jsme mnoho golfových expertů, aby bylo hřiště atraktivní pro začátečníky i pokročilé hráče.

Přitažlivost Binowo Parku spočívá v přátelském personálu a jedinečných charakteristikách hřiště s více než 10 hektary vody a až 35 metry změn v nadmořské výšce. S třemi sadami odpališť mají hráči všech úrovní možnost hrát a užívat si jedno z nejkrásnějších golfových hřišť v Polsku. Hlavními jamkami na hřišti Binowo Park jsou sedmnáctá, par 3 přes vodu, a osmnáctá, par 4 s greenem chráněným vodními překážkami zepředu a zprava, s hranicí hřiště zleva. Výhled z třetího greenu na celé hřiště je dech beroucí.

18jamkové hřiště bylo oficiálně otevřeno 3. září 2000. Hosty čestí byli Její Královská Výsost Princezna Birgitta ze Švédska a pan Sven Tumba, švédská golfová legenda. Jeho WORLD AMATEUR GOLFERS CHAMPIONSHIP je největší golfovou soutěží na světě pro amatérské golfisty, a Binowo Park pořádá polskou soutěž a finálovou účast sedmi polských golfistů.

Scorecard

1 2 3 4 5 6 7 8 9
PAR 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Handicap (index) 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Tees:

Tee Par CR Slope Length

Practise course

Devítijamkové hřiště bylo otevřeno v říjnu 1999. Nachází se na západní straně silnice. Odpaliště a greeny mají automatický zavlažovací systém. Díky své pestré horské poloze je hřiště velmi atraktivní a malebné. Design hřiště ho činí zajímavým jak pro začátečníky, tak pro pokročilé hráče.

Pro hru na devítijamkovém hřišti není vyžadováno žádné povolení. Začátečníci začínají svůj výcvik a dobrodružství s golfem právě zde, na kurzech pro Green Card. Zde se také pořádají různé kluby a firemní akce, během kterých mají noví členové a zaměstnanci firmy možnost poprvé si zahrát golf.

Scorecard

1 2 3 4 5 6 7 8 9
PAR 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Handicap (index) 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Tees:

Tee Par CR Slope Length